08-09-2013

2 års ædruelighed

Status er i dag har jeg 2 ædruelighed en tilstand jeg kun havde meget lidt fantasi om for godt 2 år siden. der blev kørt til behandling i 3 uger på behandlingsstedet Orelund, et sted jeg havde været på i 2008 men det hjalp vist ikke dengang hmm, tusind tak til de mennesker der lige tog hånd om mig der, min søster Dorte og hendes mand Michael, min søn Joachim og min veninde Pia havde det ikke været for dem var jeg højest sandsynlig død af druk.

I de 2 år der er gået har jeg fundet meget ro og fundet ud af meget mere om mig selv og lært at tage 24 timer ad gangen længere kan jeg ikke love mig selv ædru. Denne djævel sidder konstant på alle alkoholikeres skulder og hvisker os i øret. 

Dem af jer der så "sidste omgang" i torsdags så er den udsendelse en tro kopi af mange alkoholikers dagligdag (sådan så min osse ud) lige før vi rammer bunden og ender der hvor slamsugeren tømmer tanken.

Lidt tankespind: hvis der er ca. 200 000 aktive alkoholikere PT. og omkring disse 200 000 er sandsynligvis 5 mennesker i gennemsnit der holder rigtig meget af dem, 5 x 200 000 = 1 mill. danskere vågner hver morgen med 100 % opmærksomhed på alkohol:

Alkoholikeren: hvordan klare jeg den i dag med benægtelse, løgne selvbedrag og måske har jeg penge i dag!!

Kone/mand/børn bedste ven/kollegaer mv. drikker mor/far/ ven osv. i dag? og hvad kommer vi hjem til? Ca. 125 000 børn vokser op i hjem med misbrug