06-10-2013

Blog oktober

Så smuttede der lige en måned til på min ædruelige vandring, 2 år 1 måned og det er ik en selvfølge. Men jeg holder faktisk den plan jeg lavede for 2 år siden, nemlig ik at sætte mig i situationer som kan berøve mig min sindsro.

Nu er jeg fast hver torsdag som frivillig rådgiver i DCAA (dansk center vedr. alkoholisme og anden afhængighed) ja langt titel men hvem ved måske bliver det forkortet.

Det er givende for mig at ha den styrke til at råde andre til behandling eller bare et tlf.nr.

Jeg har i den senere tid set desværre et massivt tilbagefald fra en bekendt, puha svært at vidne til.

Det viser bare at denne sygdom er så svær at få has på vi er nødt til daglig at gøre de store/små ting for os selv for ikke at havne dér igen. Jeg er bare så lykkelig hver aften jeg ligger mit hoved på puden ædru 😎

Så kom den famøse pille som skal mindske trangen til at drikke alkohol, men men det løser jo bare intet, den pille kan jo ik ændre vores adfærd, vaner, følelser, tanker og holdninger.

Jeg så en kommentar forleden: ”jeg kan ligeså godt tage bind for øjerne og gå over Køge Bugt motorvejen kl. 0800 og håbe på jeg kommer over”  meget rammende skildring.

Det styrker mine egne tanker som jeg har haft hele tiden nemlig den at medicin til behandling af afhængighed kun bør anvendes i en given periode og den forbindelsen har jeg osse gjort op med hvor jeg vil deltage i fællesskaber fremover.

Ikke mindst har der været fantastiske udsendelser af CC sidste omgang som har ramt plet ikke mindst hvordan virkeligheden ser ud for mange alkoholikere og i folks hjerter.

Til alle jer derude pas nu godt på jer selv og husk de ædru dage er de bedste🙂

Tak for mig