12-11-2013

Blog den 12 november

Faktisk her i lørdags den 9. nov. havde jeg mærkedag 2 år og 2 måneder uden alkohol indtag helt vildt som jeg ofte har nævnt havde jeg aldrig troet på det var muligt. Jeg kan bare ikke rose Jeanette nok Jeanette var/er min hypnotisør, clairvoyant mm. som virkelig har ”sat stikkene rigtig sammen i mit hoved”.

 Men det står ikke alene jeg plejer også min ædruelighed i diverse fællesskaber: AA, foreningen lænken og lidt LifeRing en sekular selvhjælpsgruppe og lidt spirituelle aktiviteter som der skal gøres mere ved og frivillig i DCAA  

”Dansk center vedr. alle afhængigheder” ja lang titel men DCAA fejrer 30 års fødselsdag den 24. november.

Når jeg er blevet ædru og jeg mener helt klart at det er stadig kørende proces som er i gang mere eller mindre hele tiden, opdager jeg ting som jeg er begyndt at gøre op med. Ting som jeg tog som en selvfølgelighed før i tiden, 1 er at jeg har deltaget pga. jeg vidste at der var adgang til adskillige mængder alkohol og 2. også for at vi alkoholikere lider ofte af behagesyge hmm Men også en egentlig holdnings opvågen. Se det er interessant at opdage disse sider af sig selv og når jeg kikker dybt tilbage har de faktisk været der hele tiden, men den tid styrede min alkoholiske verden mit gøren og laden.. Og ja denne opvågen har naturligvis en pris, men på anden side har jeg fået andre venner og interesser super.

Siden sidste blok har jeg frasagt mig at fortsætte som formand og bestyrelsesmedlem i lænkeforeningen,

Idet og det har hele tiden været min holdning at medicin ikke kan helbrede sygdommen alkoholisme. Dog kan medicin være ok i en overgangs periode men ikke permanent, min opfattelse er helt klart få ryddet op i dine personlige problematikker find den hjælp som passer til dig, kom i nyttige fællesskaber som passer til dig og ændre livsførelse her menes job, omgangskreds osv.

Liselott Blixen havde spurgt om jeg ville fortælle min historie til hende, der gjorde jeg så se indlæg her på siden. Det skal lige nævnes at jeg ikke ønsker min politiske holdning iblandet, men jeg stiller gerne op for alle som ønsker at høre på mig.

I forrige uge blev jeg interviewet af Michael Leif Larsen som er stud. Journalist, artiklen kommer her på siden senere. En god oplevelse at se andre skrive de ord jeg siger noget helt andet end når jeg skriver blog.

Tak fordi du læste min blog ❤

Kærligst morten.