09-09-2014

3 års blog

Billedet er min 3 års mønt fra AA 

Denne dag er rigtig stor for mig dels har jeg altid haft tvivl om jeg kunne holde mig fra alkohol.Men jeg syntes alligevel med de tiltag jeg gjorde for 3 år side og andre er kommet til og senere udbygget gjorde det muligt. Ialt i sin enkelthed har jeg passet på ikke at komme i situationer hvor jeg kunne føle mig stresset: det være sig job mæssigt, økonomi, familie og følelses mæssigt og den kom virkelig tror mig  på prøve i februar da et forhold gik i stykker.Alligevel kunne jeg godt fornemme at jeg nåede denne dag. Men jeg må aldrig som alkoholiker tage så meget som en enkelt ædru dag for givet, jeg må gøre mine daglig dags rutiner for at pleje min ædruelighed. Såsom at holde mig strengt til 24 timer ad gangen mere kan jeg love mig at jeg så starter dem om aften når jeg går i seng så er der ikke så mange timer i løbet af dagen hvor underlige og finurlige tanker kan gøre indtog i mit hoved.

En af de ting der holdet mig glad og ædru er AA møder om tirsdagen i køge (kontakt mig hvis du vil med). Der møder jeg en masse dejlige rare mennesker med samme sygdom nemlig alkoholisme, vi er en flok af mennesker med vidt forskellig baggrund og deler vore tanker og følelser for sådan nogle som os.

Jeg har også arbejdet meget med mig selv og denne proces er stadig igang mere eller mindre hurtigt, jeg har fået stor kærlighed til livet noget jeg ikke altid har haft men syntes nu jeg har et godt og indholdsfyldt liv med de ting jeg er med i.

Jeg har mødt mange mennesker i de sidste par år både ædru og stadig aktive alkoholikere og ikke mindst pårørende ofte med deres børn som er meget frustreret over deres situation og selvfølgelig osse for den stakkels alkoholiker.Heldigvis er der kommet lov før Folketingets sommerferie om behandlings garanti til disse børn.

Tak til alle som har støttet mig mest tak til Dorte,Michael,Joachim,Pia,Simon og Sebastian som var start skuddet til min ædru rejse.

Husk - det er alkohol, vi har med at gøre - snigende - overrumplende - magtfuld. 

Jeg tager lige 24 timer igen 😉