30-01-2015

Blog den 30 jan 2015

Så må jeg hellere skrive lidt igen🙂

Her i skrivende stund befinder jeg mig temmelig godt tilpas jeg er kommet godt på plads i min nye lejlighed som jeg flyttede ind i september 2014, og mit "nye" job som jeg har haft siden marts 2014.

Min ædruelighed rammer forhåbentlig snart 3 år og 5 måneder her først i februar,her i januar har jeg været mødeleder i AA nykommer gruppen i køge noget som var lige så uvirkeligt som at jeg ville lande på mars hvis jeg kikker tilbage i 2008. Det har været en spændede oplevelse at være mødeleder og dermed kan finde et emne som vi dele (tale om) i gruppen, det er en gruppe som er en række vidunderlige mennesker med vidt forskellig baggrund og ædruelighed. Det er et vigtig sted for mig at komme, dele godt og ondt blandt venner der også lider af alkoholisme. 

Så er jeg kommet med i Køge kommunes udsatte som havde sin opstart i sommer 2014 og vi er kommet godt igang med møder,projekter høringssvar og ligendede og vi har fået stor ros fra den politiske valgte formand for social og sundhedsforvaltningen.Formanden for selve rådet er valgt fra byrådet og jeg er blevet valgt som næstformand blandt brugerne.

I den forbindelse med udsatterådet mødte jeg Lisbeth Zornig Andersen og hun spurgte om jeg ville fortælle lidt om min historie, Lisbeth syntes den lød spændende og inviterede mig i studiet i Radio24syv her fortalte jeg så dele af min historie som ikke ret mange kendte til, nemlig i perioder også at være afhængig og sex og kærlighed.Jeg har fået meget positive tilkendegivelser fra udsendelsen.

Her er link til programmet

http://www.radio24syv.dk/programmer/zornigs-zone/  klik på Podcast 2015 så er du i gang.

Jeg er også gået igang med at skrive bogen om mig og min historie hvor meget og hvorledes det bliver til ved jeg ikke nu men skriver gerne på noter og senere smidt på mac'en jeg har et møde med journalist her til april og tager det derfra.

Der udover er jeg stadig med i DCAA ,dansk center vedr. alle afhængigheder, dels som frivillig og bestyrelsemedlem.

Løb har jeg dyrket tidligere i mit liv og startet op med igen og har tilmeldt mig Copenhagen half marathon til september sammen flere fra Huset Zornig.

Da jeg valgte at blive ædru var det ikke kun for at blive ædru men så sandelig og for de helbredsmæssige konsekvenser et stort alkoholforbrug fører med sig,jeg går til check ca. hver 3 måned og her sidst var alle tal super fine, så fine at jeg skrue ned for medicien for min type 2 diabetes, det der stadig driller er mit blodtryk og det bliver det nok ved med hmm.

Hvorfor jeg er så åben omkring mig og alkoholisme ! er den simple grund at jeg vil skabe debat om tabu,fordomme og det skjulte drikkeri på sin arbejdsplads plus spirituskørsel.

Desuden er det mig en glæde at se andre blive ædrue især en blandt mine venner fra min aktive periode(betyder drikker) og selvfølgelig alle dem jeg kender fra fælesskabet som holder ved,desværre er der også andre som aldrig når det, møg ærgeligt.

En af mine venner er så heldig at have en kirke ! jep Nina er præst og der kommer nok noget i Nina's kirke med fordrag og ligende naturligvis om alkoholisme så kik ind nu og da, selvfølgelige også på min facebook

Tak for mig.