06-05-2018

En verden til forskel

En verden til forskel

I dag den 6 maj  for 10 år siden sad jeg på solbeskinnet bænk ved Ølsemagle revle og fik klaret de sidste papirer på min første Minnesota behandling som jeg også fejlagtig mente var både første og sidste! Men det skulle tiden vise sig at blot være en historie mere på vejen til ædruelighed.

Nu kan jeg sagtens røbe at jeg pjækkede denne dag skønt jeg havde skrevet i min firma kalender at jeg skulle på kundebesøg. Egentlig var jeg hamrende ligeglad med at blive opdaget for jeg havde efter adskillelige år selv forsøgt at stoppe med at drikke både kold tyrker og antabus men intet havde hjulpet, så om jeg blev opdaget opvejede det med at få et bedre liv. Instinktivt vidste jeg nok at dette var starten til et nyt og bedre liv uden alkohol, men at der gik lige lidt længere end planlagt.

Lige lidt minder fra den dag, jeg stod op som vanlig med kaffe og bad kørte af sted og havde planlagt at købe madpakke hos en smørrebrøds dims og naturligvis et par øl det skulle jo skylles og nu var jeg jo snart på vej i behandling så pyt.

 Ups sagde jeg da jeg blev stoppet at betjenten på motorcykel.

Jeg var lige kørt fra smørrebrøds butikken og rundet hjørnet på hovedvejen  ved Lyngens kiosk jeg smuttede ind og købte 2 halvliters Carlsberg som skulle nydes til maden, jeg gik åbenlyst ud af butikken med øllerne i hånden så de kunne ses tydeligt.

Kørte derfra og så en motorcykel betjent i modsatte retning mere tænke jeg ikke over det før jeg så ham i bagspejlet ”nå ham har sikkert fået melding om noget i Køge med den fart ham havde på og vendt på”. Jeg blev vinket ind til siden og stoppet, go’ morgen må jeg dit kørekort er det din bil? nej det er en firmabil jeg har til rådighed, har du drukket alkohol i dag? Jeg så du kom ud fra kiosken med øl i hånden, nej slet ikke det er til min far sammen med madpakken der ligger der på forsædet han er syg så jeg vil lige glæde ham ( undskyld far men da havde du forladt denne jord for noget siden).

Løgnen overstået, som aktiv alkoholiker prøver vi ALTID på at finde en udvej.

Dagen og aften i forvejen var nok forgået som sædvanlig nogle fadøl på havnen og hjem drikke rødvin og denne aften vidste jeg jo godt at jeg ikke skulle op og yde som konsulent så den havde fået til kl 0130 mener jeg. Så jeg blev noget ængstelig da betjenten ville ha’ en alkometer test

Men jeg kunne kun blæse den op på 02-03 jeg var godt nok lettet og fatter stadigvæk ikke hvorfor den var højere.

Tilbage på bænken ja et rammende udtryk i denne lille historie,her fik jeg faktisk klaret alle papirer på en dejlig solbeskinnet dag som i dag dejlig lettet, dette var mit første skridt til en ædruelig hverdag som i dag er 6 år og 8 mdr.

Der er sket meget med mig siden jeg ved i hvert fald at jeg har fået større indsigt i mit liv

Mere åbenhed, mere ærlig over for mig selv, fundet mere fred, med mere.

Dette var en del af min historie, må dette give eftertanke til alle som ønsker sig et liv uden alkohol.

 

TAK for mig og tak for alle jer som har støttet og lyttet.