10-03-2013

Blog uge 7-8-9-10

Her i den sidste tid har jeg set totalt tilbagefald og et der er vendt tilbage og en der simpelthen har sat ALT over styr. De tanker der rammer mig er bare at denne sygdom er når den har fat så har vi intet intet styr over noget som helst, familie, arbejde(hvis vedkommende har et eller står for at få et) og venner, alt bliver smadret.

Den alkoholbehandling som vi ser i dag fra kommunernes side er langt fra god nok, der mangler perspektiv, øget indsat, oplysning til unge om hvor skadeligt alkoholisme egentlig er. Der mangler meget mere fokus på tilbagefalds behandling, skal vi starte med den ??????????. Desværre er det et spørgsmål om økonomi, find det politiske parti der i sit program hvor alkohol behandling og anden afhængighed i øvrigt, er højt prioriteret får min stemme.

Fra min personlige side er jeg nu på 19 måned uden indtag af alkohol ,det er helt vildt godt.

Desværre gik jeg glip af grundkursus i ”eft” denne gang men det kommer på igen så jeg venter med længsel til næste gang, endvidere skal jeg til spirituel aften som også bliver spændede.

Jeg kan mærke at efter jeg er blevet ædru har jeg fået større tålmodighed og den indsigt i de ting du ønsker kommer til dig, men du ved bare ikke hvornår 🙂 skønt ikke.

Desuden er jeg blevet spurgt om deltagelse i forskellige projekter / foredrag om alkoholisme, det ser jeg meget frem til, jeg kan mærke at jeg har energien og det mentale overskud

Kom gerne med kommentar eller indlæg til min side bare kontakt mig.

Med kærlig hilsen Morten ❤