Foredraget "3443"

Hvorfor har:

Tallet 3443 så stor betydning for mig?

Lyt til min historie:

Min historie handler om en del af mit liv som afhængig af alkohol - et indblik i de følelser, tanker og nedture både menneskeligt og fysisk.

Jeg taler åbent om min spirituskørsel, om at være aktiv alkoholiker på arbejdspladsen, om et liv der udadtil så godt ud, men dækkede i ca. 20 år som alkoholiker.

Et foredrag:

Efter endt behandling om forvandlingen fra kontanthjælpsmodtager til aktiv i job igen, at opvokse i et hjem uden den store kærlighed, om at ændre livs indstilling,

fra rollator til løb, om at blive valgt fra / til !! og social aktiv i flere sammenhænge,

med anekdoter, humor, dødelig alvor og hvordan min negative ballast er blevet vendt til en positiv livførelse, hvor jeg inspirerer andre til til et ædru liv og hvor jeg går til bunds i tabu og fordomme om at være alkoholiker.

Og hvordan jeg tackler alkoholismen nu som ædru på 8. år

 Jeg vil skabe debat om:

  •  danskernes alkoholkultur
  •  alkoholbehandlingen i Danmark
  •  at nedbryde tabu og fordomme
  •  det skjulte misbrug på arbejdspladsen
  •  ca. Hver 10 medarb. Har et problem med alkohol.
  •  spirituskørsel

kontakt mig for mere info & pris på mortenmus@mortenmus.dk

eller på 8171 8738

Præsten & alkoholikeren taler ud

Morten har i mange år levet et liv med fart på med en karriere som sælger og salgschef. Han har haft hus, barn og kone. Ud ad til har livet set godt ud, men han har også været alkoholiker i 20 år. – Hør om Mortens strategier for at holde misbruget skjult, om spritkørsel og vejen til at blive ædru. Morten vil gennem anekdoter og med både humor og dødelig alvor fortælle, hvordan hans negative ballast er blevet vendt til en positiv livsførelse.

 

 

 

Nina har også erfaring med misbrug i sin familie. Nina vil fortælle om oplevelser og erfaringer i forbindelse med specialearbejdet fra teologiuddannelsen

og arbejdet under sin studieorlov i 2012 med forskellige sjælesorgs interviews, og i sit arbejde som præst. Emnet vil bl.a. være A.A. – Anonyme Alkoholikeres tilblivelseshistorie i 1930´erne samt grundlæggernes forbindelse til den gamle kirkebevægelse.

Oxfordgruppebevægelsen, der blev bragt til Danmark fra England og USA i perioden1935 til 1938. Herunder hvordan AA.s ”Åndelige 12-trins program”

– og troen på ”en højere magt”, som for mange bl.a. er den kristne Gud, som har / har haft  helbredende virkning på millioner af misbrugere verden over!